Urządzenia i Akcesoria
Tomaat en Chili jam
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 pot
Składniki
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
4727.5 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
14.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
263.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mangochutney
1 godz. 20 min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Vers pastadeeg
1 godz.
Gefermenteerde frambozensiroop
128 godz. 10 min
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Gekruide noten
45 min
Tomatenmannetjes
Brak ocen
Curryketchup
30 min