Urządzenia i Akcesoria
Naleśniki z mąki kukurydzianej
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 sztuk
Składniki
-
230 g mąki kukurydzianej Melvit
-
120 g mleka
-
240 g wody mineralnej, gazowanej
-
3 jajka
-
½ łyżeczki proszku do pieczenia
-
1 szczypta soli
-
olej do smażenia
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
79.6 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
586 kJ /
140.1 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NA DZIEŃ DOBRY MELVIT
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bezglutenowe naleśniki z kaczką po pekińsku
8 godz. 50 min
Bezglutenowy chleb kukurydziany
1 godz. 20 min
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Naleśniki kukurydziane z twarożkiem pomidorowym
50 min
Naleśniki z mąki ryżowej
35 min
Gofry jaglano-bananowe
45 min
Bezglutenowe bułki na proszku do pieczenia
1 godz. 20 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
2 godz. 30 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min