Urządzenia i Akcesoria
Rote Bete-Joghurt-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft6 Stängel
-
Gewürzgurken in Stücken100 g
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Rote Bete, gegart in Stücken400 g
-
Sahnejoghurt150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer5 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
617 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Champignoncreme
10 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Pilz-Walnuss-Dip
5 min
Auberginen-Mandel-Dip
20 min
Auberginen-Dip
50 min
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10 min
Radieschen-Dip
10 min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Möhrenaufstrich
25 min
Paprika-Walnuss-Dip
5 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min