Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 400 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 150 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 617 kJ / 147 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Radieschen-Zaziki
10min
Artischocken-Tomaten-Dip
2h 10min
Paprika-Feta-Creme
10min
Auberginen-Mandel-Dip
20 min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Avocado-Dip
10min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Avocado-Bärlauch-Dip
10min
Auberginen-Dip
50min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10min
Radieschen-Dip
10min