Rote Bete-Joghurt-Dip

Rote Bete-Joghurt-Dip

3.8 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Dill abgezupft
    6 Stängel
  • Gewürzgurken in Stücken
    100 g
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    20 g
  • Rote Bete, gegart in Stücken
    400 g
  • Sahnejoghurt
    150 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    5 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 617 kJ / 147 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...