Urządzenia i Akcesoria
Engelsspeise
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
16 Portion
Składniki
-
Haselnuss, geschält, mit Haut50 g
-
Schokolade in Stücken50 g
-
Vollrahm, gekühlt800 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 EL
-
Rahmhalter4 Päckchen
-
Wild-Preiselbeeren (Glas)400 g
-
Apfelmus700 - 750 g
-
Zucker50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1246 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Süsses aus dem Glas
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
1 godz.
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 godz. 20 min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 godz. 15 min
Heidelbeer-Schaum
10 min
Rhabarber-Glace
36 godz. 25 min
Sektcocktail Bellini
5 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Zwetgschen-Küchlein
1 godz. 30 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35 min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min