Urządzenia i Akcesoria
Engelsspeise
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
16 Portion
Składniki
-
Haselnuss, geschält, mit Haut50 g
-
Schokolade in Stücken50 g
-
Vollrahm, gekühlt800 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 EL
-
Rahmhalter4 Päckchen
-
Wild-Preiselbeeren (Glas)400 g
-
Apfelmus700 - 750 g
-
Zucker50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1246 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Süsses aus dem Glas
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Vanillekipferl
1 godz. 30 min
Zitronen-Glace
12 godz. 30 min
Hefezopf
2 godz. 20 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Risotto
30 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Schoggi-Coulant mit Herz
1 godz. 30 min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 godz. 10 min
Basilikumsuppe
25 min
Bananensplit-Frappé
15 min