Urządzenia i Akcesoria
Karamell-Blechkuchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 Scheiben
Składniki
Boden
-
Butter weich120 g
-
selbsttreibendes Weizenmehl120 g
-
Vollrohrzucker120 g
-
Kokosraspel80 g
Karamellfüllung
-
gezuckerte Kondensmilch790 g
-
Butter weich120 g
-
100 g MelassesirupZuckerrohrsirup100 g
Topping
-
dunkle Schokolade in Stücken (3-4 cm)150 g
-
Butter weich20 g
-
grobkörniges Salz zum Bestreuen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
3 g
Kalorie
1203 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verwöhn Dich
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mandeltorte mit weisser Schokolade
2 godz. 50 min
Apfel-Meringue-Crumble
2 godz.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 godz. 50 min
Pistazien-Guetzli
45 min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 godz. 20 min
Marroni-Schoko-Muffins
1 godz. 15 min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 min
Speck-Muffins
50 min
Luftiger Schokolade-Kaffee-Kuchen
1 godz. 20 min
Schoko-Mocca-Torte
4 godz. 30 min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1 godz. 15 min