Fladenbrot mit Weintrauben

Fladenbrot mit Weintrauben

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen

Składniki

  • frische Hefe
    10 - 15 g
    1 geh. TL Trockenhefe
  • Zucker
    100 g
  • Wasser
    270 g
  • Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
    6 EL
  • Pizzamehl
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • dunkle Weintrauben halbiert und entkernt
    1000 g
  • Anis, ganz
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 Portionen

Białko 9 g
Kalorie 2067 kJ / 494 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...