Urządzenia i Akcesoria
Tempura de coco e legumes da primavera
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
24 unidades
Składniki
-
coco ralado30 g
-
aipo cortado em palitos (6-10 cm aprox.)120 g
-
cebola roxa cortada em lâminas40 g
-
cherovia cortada em palitos (6-10 cm aprox.)150 g
-
cenoura cortada em palitos (6-10 cm aprox.)120 g
-
manjericão grandes24 folhas de
-
farinha120 g
-
sal½ c. chá de
-
cerveja bem fria240 g
-
ovo1
-
Óleo q.b. p/ fritar
-
Maionese q.b. p/ servir
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
1 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista abril 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Foie gras - Figado de pato
20 godz. 35 min
Rum tropical de maracujá
15 min
Molho holandês
15 min
Mojito de Morango
5 min
Molho holandês
10 min
Piccalilli
12 godz.
Mostarda de vinho tinto
12 godz.
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1 godz. 45 min
Molho béarnaise
15 min
Creme de leite batido
10 min
Daiquiri de vodka e amora
10 min
Molho holandês
10 min