Urządzenia i Akcesoria
Dinkel-Pizza
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Olivenöl, nativ
-
Wasser Zimmertemperatur220 g
-
Zucker1 TL
-
2 TL Trockenhefe, (8 g)frische Hefe zerbröckelt,20 g
-
200 g Manitoba-MehlPizzamehl200 g
-
Dinkelmehl200 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Salz1 ½ TL
Belag
-
Radicchio in Stücken450 g
-
Salz2 - 3 Prisen
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Taleggio ohne Rinde200 g
-
Walnuss, geschält10 - 15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Hirsenmehlbrot
1 godz. 45 min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Müslibrötchen (süss)
2 godz.
Eier rotbraun färben
55 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Dinkel-Focaccia
2 godz. 30 min
Vegetarische Calzoni
1 godz. 50 min
Milchreis mit Beerenpüree
55 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Mango-Joghurt-Glace
12 godz.
Bananen-Pancakes mit Dinkel und Buchweizen
25 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min