
Urządzenia i Akcesoria
Vollkorn-Burgerbrötchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 Stücke
Składniki
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln, festkochend gewürfelt (1 cm) (siehe Tipp)250 g
-
Weizen, ungemahlen250 g
-
Milch75 g
-
frische Hefe (40 g)1 Würfel
-
Eier3
-
Weissmehl250 g
-
feinkörniges Salz2 TL
-
Butter weich, in Stücken60 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
439 kcal /
1837 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Zeit für Burger
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria