
Urządzenia i Akcesoria
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
owoców jagodowych, świeżych300 g
-
żółtka4
-
ksylitolu (patrz wskazówka)60 - 80 g
-
likieru jajecznego (opcjonalnie) (patrz wskazówka)2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
146 kcal /
611.1 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
25.9 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŻÓŁTKA
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Banany w karmelu z przyprawami korzennymi
1 Std. 50 Min
Walentynkowa Pavlova
5 Std.
Bita śmietana
10 Min
Orzechy włoskie w karmelu
1 Std. 30 Min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 Min
Omleciki biszkoptowe z matchą i malinami
45 Min
Bezy klasyczne
3 Std. 15 Min
Pavlova czekoladowa z kremem mascarpone i malinami
7 Std. 30 Min
Pavlova z kremem kokosowym i owocami tropikalnymi
8 Std. 45 Min
Kawowy crème brûlée
2 Std. 45 Min
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2 Std. 40 Min
Kogel-mogel
5 Min