Urządzenia i Akcesoria
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
300 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych300 g owoców jagodowych, świeżych
-
4 żółtka
-
60 - 80 g ksylitolu (patrz wskazówka)
-
2 łyżki likieru jajecznego (opcjonalnie) (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
3.8 g
Kalorie
611.1 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŻÓŁTKA
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2h 30min
Budyń bez laktozy
20min
Płynny budyń – 1200 ml
15min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45min
Korzenny crème brulée
3h 30min
Trifle truskawkowe z kremem mascarpone
50min
Bezy klasyczne
3h 15min
Kawowy crème brûlée
2h 45min
Mus czekoladowy z chili
3h 10min
Pascha Wielkanocna
12h 30min
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2h 40min
Kogel-mogel
5min