
Urządzenia i Akcesoria
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
300 g owoców jagodowych, świeżych
-
4 żółtka
-
60 - 80 g ksylitolu (patrz wskazówka)
-
2 łyżki likieru jajecznego (opcjonalnie) (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
146 kcal /
611.1 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
25.9 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŻÓŁTKA
12 Przepisów
Polska
Polska