Owoce zapiekane pod koglem-moglem

Owoce zapiekane pod koglem-moglem

4.0 57 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje

Składniki

  • 300 g owoców jagodowych, świeżych
    300 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 4 żółtka
  • 60 - 80 g ksylitolu (patrz wskazówka)
  • 2 łyżki likieru jajecznego (opcjonalnie) (patrz wskazówka)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 146 kcal / 611.1 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 25.9 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...