Urządzenia i Akcesoria
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
300 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych300 g owoców jagodowych, świeżych
-
4 żółtka
-
60 - 80 g ksylitolu (patrz wskazówka)
-
2 łyżki likieru jajecznego (opcjonalnie) (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
3.8 g
Kalorie
611.1 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŻÓŁTKA
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Walentynkowa Pavlova
5 godz.
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Bita śmietana
10 min
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5 godz.
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 10 min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 min
Mus kardamonowy z chałwą, granatem i pistacjami
50 min
Bezy klasyczne
3 godz. 15 min
Pavlova czekoladowa z kremem mascarpone i malinami
7 godz. 30 min
Kawowy crème brûlée
2 godz. 45 min
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2 godz. 40 min