
Urządzenia i Akcesoria
Bułeczki z dymką
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
10 sztuk
Składniki
-
200 g wody
-
20 g mleka
-
70 g cukru
-
2 łyżeczki suchych drożdży
-
500 g mąki chlebowej
-
1 ½ łyżeczki soli
-
15 g mleka w proszku
-
3 jajka
-
40 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g cebuli dymki pokrojonej w 1 cm kawałki
-
25 g oleju słonecznikowego
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
274 kcal /
1146 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA CHIŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Odrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2 godz.
Rożki z ciasta chlebowego nadziewane sałatką
3 godz. 10 min
Chałka
2 godz. 20 min
Sos maltański
10 min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1 godz. 45 min
Drożdżówki z jabłkami
2 godz. 35 min
Pizza z serowym brzegiem
2 godz. 20 min
Focaccia serowa z pomidorami
45 min
Focaccia z kiełbasą
2 godz.
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 godz. 30 min
Drożdżówki z serem
1 godz.
Bułki pszenne
1 godz. 30 min