Urządzenia i Akcesoria
Birnen-Walnuss-Obazter mit Ziegenkäse
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Walnüsse, halbiert70 g
-
Ziegenweichkäse (Ziegencamembert), in Stücken150 g
-
Birnen aus der Dose in Stücken150 g
-
100 g FrischkäseSchmand100 g
-
Frühlingszwiebel in feinen Ringen1
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
546 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 godz.
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Aprikosenfrischkäse
5 min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 min
Pistazien-Frischkäse-Aufstrich
5 min
Maronenrisotto
30 min
Gerösteter Mandel-Lauch-Aufstrich
1 godz. 30 min
Obatzter mit Bier
10 min
Roter Ziegen-Streich
25 min
Lachs-Dip
5 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min