Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Butter zum Einfetten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Dill
- 250 g Räucherlachs, in Stücken
- 2 Eier
- 30 g Milch
- 70 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 784 kJ / 187 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Lachsomelette
45min
Erbsen-Schinken-Omeletties
50min
Lachsrolle
3h 30min
Lachs-Cannelloni
50min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35min
Saftige Thunfischmuffins
50min
Schwedische Lachs-Pizza
35min
Herzhafte Bonbons
40min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min
Lachs-Spinat-Quiche
1 Std. 10 Min
Quiche mit Kartoffeln und Lachs
1 Std. 50 Min