Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Butter zum Einfetten
- Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 5 Eier (Größe M)
- 2 Packungen Blätterteig (à ca. 280 g)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (Abtropfgewicht á ca. 110 g), abgetropft
- 200 g körniger Frischkäse (Hüttenkäse)
- 125 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Sesamsamen zur Dekoration
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 889 kJ / 212 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lachsomelette
45 Min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1 Std. 15 Min
Tomato Tonnato
15 min
Lachs-Dill-Muffins
45 Min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1 godz. 40 min
Schwedische Lachs-Pizza
35 Min
Lachspizza
1 Std. 15 Min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1h
Thunfisch-Crostini
20 min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 Min
Lachs-Spinat-Quiche
1h 10min
Quiche mit Kartoffeln und Lachs
1sa 50 dk