黃金桂花椰汁糕

黃金桂花椰汁糕

5.0 4 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 9 godz. 50 min
25 個

Składniki

椰汁糕
  • 椰漿
    200 克
  • 全脂牛奶
    140 克
  • 85 克
  • 細砂糖
    50 克
  • 吉利丁粉 (約2大匙)
    20 克
桂花糕
  • 1300 克
  • 乾桂花
    20 克
  • 冰糖粉
    250 克
  • 吉利丁粉
    60 克
  • 乾桂花 裝飾用
    少許

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 個

Sód 4.1 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 278 kJ / 66.5 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...