Urządzenia i Akcesoria
豆渣芝麻餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
50 支
Składniki
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
奶油50 克
-
糖30 克
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉150 克
-
黑芝麻15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 支
Białko
0.8 g
Kalorie
111.4 kJ /
26.7 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan