Urządzenia i Akcesoria
Baked Crab Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Festive Fare
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Jalapeño Popper Dip
1 godz. 10 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Holiday Stuffing
1 godz.
Chicken Fajita Soup
50 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min