Urządzenia i Akcesoria
Focaccia di Mandorla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Mandeln, blanchiert220 g
-
Zucker210 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten120 g
-
Butter weich, in Stücken220 g
-
Vanilleschote1
-
Milch400 g
-
Eigelb (Kl. M)6
-
Speisestärke30 g
-
Puderzucker1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1561 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnuss-Brownies
2h
Empanadas "Mexican"
1h 50min
Zitronenkuchen
2h
Karamellcreme (Flan)
3h
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Crostata mit Vanillecreme
2h
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Focaccia Verde
2h 20min
Knusprige Focaccia
2h 10min