Urządzenia i Akcesoria
Focaccia di Mandorla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Mandeln, blanchiert220 g
-
Zucker210 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten120 g
-
Butter weich, in Stücken220 g
-
Vanilleschote1
-
Milch400 g
-
Eigelb (Kl. M)6
-
Speisestärke30 g
-
Puderzucker1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1561 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Zitronensoufflé
45 min
Erdbeer-Pfirsich-Trifle
1 godz. 35 min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Crème brûlée
6 godz.
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Pizza mit Roastbeef und Pilzen
1 godz. 40 min
Flockentorte
2 godz. 25 min
Zitronenhälften mit Granita
5 godz.
Frittierte Mini-Pizzen
2 godz.
Crespelle
1 godz. 30 min
Fondant au Chocolat
20 min