Focaccia di Mandorla

Focaccia di Mandorla

3.8 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stücke

Składniki

  • Mandeln, blanchiert
    220 g
  • Zucker
    210 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    120 g
  • Butter weich, in Stücken
    220 g
  • Vanilleschote
    1
  • Milch
    400 g
  • Eigelb (Kl. M)
    6
  • Speisestärke
    30 g
  • Puderzucker
    1 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 5 g
Kalorie 1561 kJ / 372 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...