Urządzenia i Akcesoria
Focaccia di Mandorla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Mandeln, blanchiert220 g
-
Zucker210 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten120 g
-
Butter weich, in Stücken220 g
-
Vanilleschote1
-
Milch400 g
-
Eigelb (Kl. M)6
-
Speisestärke30 g
-
Puderzucker1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1561 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisù
3 godz. 20 min
Lombardische Aprikosentarte
1 godz. 15 min
Aprikosenkuchen
1 godz. 10 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 godz.
Crème brûlée
6 godz.
Pfirsich-Tarte
1 godz. 15 min
Crostata mit Vanillecreme
2 godz.
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 godz. 20 min
Warmer Schokoladenkuchen mit marinierten Erdbeeren
1 godz. 10 min
Mandeleis
5 godz. 20 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min