Urządzenia i Akcesoria
Gruselhappen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 Stück
Składniki
-
Bacon in Streifen200 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl15 g
-
Schmelzkäse100 g
-
Rauchsalz1 Prise
-
Paprika de la Vera1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Kabanossi in Würfeln (5 mm)250 g
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (à 275 g)2 Pck.
-
Mehl zum Bemehlen
-
Oliven, schwarz, entsteint100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
3 g
Kalorie
501 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cheesecakes am Stiel
8 Std.
Gehirn-Cupcakes
1 Std. 40 Min
Grusel-Pizza
7 Std.
Orangenbowle mit eiskaltem Händchen
8 Std. 40 Min
Käsegespenster
1 Std. 40 Min
Hexenfinger
1 Std. 35 Min
Gespenster-Cake-Pops
4 Std.
Halloween Mumien und Finger
1 Std. 10 Min
Grusel-Bowle
20 Min
Geister-Muffins
1 Std. 30 Min
Regenwürmer auf Blumenerde
7 Std.
Spinnen-Brot
2 Std.