Focaccia mit Zwiebeln

4.6 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 Stücke

Składniki

Teig
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Milch lauwarm
    100 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Zucker
    10 g
    10 g Backmalz
  • Wasser lauwarm
    200 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    600 g
  • Salz
    1 gestr. EL
Belag
  • weiße Zwiebeln in dünnen Ringen
    200 g
    200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen
  • Olivenöl
    45 g
  • Wasser
    50 g
  • Salz
    1 - 2 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 13 g
Kalorie 2143 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...