Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe -
10
g Zucker
lub 10 g Backmalz - 200 g Wasser, lauwarm
- 600 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 gestr. EL Salz
Belag
-
200
g weiße Zwiebeln, in dünnen Ringen
lub 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen - 45 g Olivenöl
- 50 g Wasser
- 1 - 2 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomaten-Focaccia
2u. 10min
Knusprige Focaccia
2u. 10min
Focaccia mit Brokkoli
2 godz. 15 min
Minicalzone "Neptun"
1h 20min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35min
Pizzarolle
1 godz. 40 min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2u. 10min
Neapolitanischer Kranz
2 godz. 15 min
Käse-Sesam-Ecken
2 godz.
Käse-Rauten zu Wein
1 godz. 30 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 godz.