名古屋芋頭煉乳餡

名古屋芋頭煉乳餡

4.8 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
700 克

Składniki

  • 芋頭 削皮切丁
    500 克
  • 900 克
  • 細砂糖
    70 克
  • 煉乳
    20 克
  • 鮮奶油 (如:愛樂薇鮮奶油 )
    50 克
  • 無鹽奶油 (如:萊思克奶油 ),切小塊
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 700 克

Sód 80.3 mg
Białko 14.9 g
Kalorie 5530.8 kJ / 1323.2 kcal
Tłuszcz 49.5 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 67.2 g
Węglowodany 205.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...