Urządzenia i Akcesoria
名古屋芋頭煉乳餡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
700 克
Składniki
-
芋頭 削皮切丁500 克
-
水900 克
-
細砂糖70 克
-
煉乳20 克
-
鮮奶油 (如:愛樂薇鮮奶油 )50 克
-
無鹽奶油 (如:萊思克奶油 ),切小塊30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 克
Sód
80.3 mg
Białko
14.9 g
Kalorie
5530.8 kJ /
1323.2 kcal
Tłuszcz
49.5 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
67.2 g
Węglowodany
205.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵包職人-吳克己
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan