義大利寬麵炒牛肝菌菇
TM6 TM5 TM31

義大利寬麵炒牛肝菌菇

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 20 克 新鮮巴西利 ,只取葉子
  • 1 粒 蒜頭
  • 50 克 特級初榨橄欖油
  • 100 克 新鮮牛肝菌菇 ,切片
    lub 30 克 乾燥牛肝菌 ,溫水浸泡20分鐘,瀝乾水份
  • 100 克 新鮮蘑菇 ,切片
  • 1 ¼ 茶匙 鹽
  • 1200 克 水
  • 300 克 義大利寬麵 (鳥巢麵)
  • 1 - 2 小撮 現磨黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1659 kJ / 396 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy