Urządzenia i Akcesoria
四色蔬菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
黑芝麻油20 克
-
薑 切片10 克
-
西洋芹 切段150 克
-
新鮮黑木耳 切絲100 克
-
玉米筍100 克
-
紅甜椒 切絲120 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.144 g
Kalorie
308 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
5.263 g
Błonnik
3.392 g
Węglowodany
6.235 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan