Urządzenia i Akcesoria
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
fresh ginger root peeled1 in.
-
unsalted butter in pieces3 oz
-
black bean chili sauce1 oz
-
fresh lobster tails halved (approx. 2 lb.)5 - 6
-
fish broth15 oz
-
green onions cleaned and sliced (3 in.)24
-
corn starch1 oz
-
scallions to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
874.1 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
1190.9 kJ /
284.6 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 godz.
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Cioppino
55 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min