Urządzenia i Akcesoria
Egg Drop Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
5 oz Jinhua ham (Chinese ham), in piecesthick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
933 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cholent
4 godz. 50 min
Steamed Sweet Cornbread
1 godz. 10 min
Tuna Deviled Eggs
40 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Limeade
10 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
English Breakfast Popovers
35 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min