Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 80 godz. 10 min
7 portions
Składniki
Edamame
-
frozen edamame shelled, thawed16 oz
Garlic Chives
-
2 bunches ramps, trimmedgarlic chives trimmed2 bunches
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds½ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
water16 oz
-
rice vinegar8 oz
-
sugar5 ½ oz
-
kosher salt4 tsp
-
fresh ginger peeled, sliced1 in.
Black Garlic Romesco Sauce
-
water16 oz
-
dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)⅓ oz
-
black garlic cloves6 oz
-
sliced almonds toasted1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt¼ tsp
Lamb
-
oil1 tbsp
-
14 lamb chopsracks of lamb Frenched (7 chops ea. rack)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter plus 1 tbsp1 - 2 oz
-
thyme3 - 4 sprigs
-
garlic clove1
-
water1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1736 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coffee Cream
5 min
Plum Sauce
50 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
1 godz. 45 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Caramel Flan (No-Bake)
3 godz. 15 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Date Shake
10 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Irish Coffee
10 min