Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 oz whole milk, pasteurized
- 5 oz heavy whipping cream
- 4 oz plain yogurt, with live cultures (see Tip)
- 34 oz water
- ½ lemon, juice only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 690 kJ / 165 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Naan Bread
2h 50min
Soy Milk
1h 35min
Walnut Fresh Cheese and Whey Soda Bread
12h 15min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Scones
30 min
Venezia Bread
11h
Plain Yogurt in Varoma
12 Std.
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13 Std. 40 Min
Greek Yogurt
11 Std. 40 Min
Plain Yogurt
14 Std.
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1 godz.