Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelbaguettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz.
70 Scheiben
Składniki
-
Roggenmehl Type 1150750 g
-
Sauerteig flüssig, Fertigprodukt (z.B. von Seitenbacher)75 g
-
Wasser420 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Öl30 g
-
Salz2 TL
-
Brotgewürz (nach Geschmack), gemahlen3 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
1 g
Kalorie
175 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette
3 Std. 45 Min
Stangenbrot mit Schafskäse
1 Std. 25 Min
Vollkorneck
20 Std.
Zwiebelbaguettes
3 Std.
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Sesam-Baguette
1 Std. 30 Min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Gewürzbaguettes
1 Std. 35 Min
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min