Urządzenia i Akcesoria
Fougasse mit Käse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
2 Stück
Składniki
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten75 g
-
Gruyère Käse in Stücken100 g
-
Mehl500 g
-
Wasser lauwarm250 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 Prise
-
Kräuter der Provence1 EL
-
Olivenöl75 g
-
Salz2 gestr. TL
-
Eigelb1
-
Wasser1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
46 g
Kalorie
5944 kJ /
1420 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
11.5 g
Węglowodany
179 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grissini mit Mohn oder Sesam
1 godz. 35 min
Gewürzbaguettes
1 godz. 35 min
Gefülltes Brot
1 godz. 20 min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Ciabattabrötchen
1 godz. 50 min
Käse-Sesam-Ecken
2 godz.
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Mehrkorn-Focaccia
2 godz. 5 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Käsetaschen
45 min
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min