Urządzenia i Akcesoria
Frankfurter Bethmännchen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
45 Stück
Składniki
-
Zucker250 g
-
Mandeln geschält350 g
-
Bittermandelaroma½ TL
-
Rosenwasser2 EL
-
Speisestärke2 EL
-
Eiweiß1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
290 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alle Jahre wieder...
15 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mandelhörnchen
1 Std.
Würzige Printen
1 Std.
Florentiner
2 Std.
Haselnussmakronen
50 Min
Christstollen mit Marzipankern
2 Std. 25 Min
Zartes Mandelgebäck
10 Std.
Königsberger Marzipan
8 Std. 30 Min
Bethmännchen
9 Std. 30 Min
Walnuss-Makronen-Stäbchen
3 Std.
Marzipan-Nougat-Kekse
2 Std. 40 Min
Berliner Brot
45 Min
Kokosmakronen
50 Min