Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa de brioche
- 90 g de leche entera
- 30 g de azúcar
- 60 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos
- 300 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Chile de carne
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de carne picada mixta
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 sobre de condimento mexicano para fajitas y tacos
- 300 g de tomate frito estilo casero
- 50 g de kétchup
Montaje y horneado
- 48 salchichas de Frankfurt mini o de aperitivo
- 1 huevo batido
- 80 - 100 g de queso cheddar rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3653 kJ / 874 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 66.1 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crujientes de pollo almendrado con salsa ranchera
30min
Wraps de pollo con salsa barbacoa y piña
10min
Tequeños
45min
Girasol de brioche de mantequilla con jamón y queso
2h
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1 Std. 40 Min
Calzone margarita con huevo
2 Std. 50 Min
Torre de tacos
45min
Pizza estilo Chicago
1h 5min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 Std. 10 Min
Nachos picantes
45min
Wraps de pollo con piña
20min
Pizza 2 sabores
30min