Pan cebra
TM6 TM5 TM31

Pan cebra

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 300 g de agua
  • 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
  • 25 g de levadura prensada fresca
    lub 1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea
  • 1 pellizco de azúcar
  • 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 1 cucharada rasa de sal

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
358 kJ / 85 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
18.1 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1 g
Sód
78.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy