Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
-
25
g de levadura prensada fresca
lub 1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea - 1 pellizco de azúcar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharada rasa de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 358 kJ / 85 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 78.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turrón de nata y arándanos
24h
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Pan rápido a la plancha
25 Min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3 Std.
Bao buns de coco, cerdo y champiñones
45 Min
Colines con hierbas provenzales
45 Min
Pasta fresca al huevo
30 Min
Panes al vapor (Bao buns)
30 Min
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30 Min
Panecillos calabaza
2 Std. 30 Min
Bollitos de aceite
40 Min