Urządzenia i Akcesoria
Scrambled Eggs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
large eggs at room temperature6
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
milk50 g
-
cream30 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1751 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Boiled Pasta
20 min
Boiled Eggs
20 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Mashed Potatoes
45 min
Chicken Korma
40 min
Egg Fried Rice
35 min