Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed450 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
38.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
117.7 kJ /
28.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cabbage
25 min
Brown basmati rice
40 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Slow-cooked Chickpeas
14 godz. 40 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Breadcrumbs
5 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Basil Pesto
10 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Carrot and Swede Mash
20 min