Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed450 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
38.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
117.7 kJ /
28.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cabbage
25min
Brown basmati rice
40min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Breadcrumbs
5min
Grated Parmesan Cheese
5min
Basil Pesto
10min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Carrot and Swede Mash
20min