Urządzenia i Akcesoria
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Peanut Sauce
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
olive oil40 g
-
coconut milk400 g
-
peanut butter160 g
-
light soy sauce80 g
-
orange juice80 g
-
dark brown sugar80 g
-
sriracha sauce to taste (see tip)1 - 2 Tbsp
-
sesame oil10 g
Chicken, Rice and Vegetables
-
water600 g
-
basmati rice350 g
-
coconut milk400 g
-
desiccated coconut20 g
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (1-2 cm)600 g
-
fresh baby sweetcorn halved lengthways200 g
-
sugar snap peas trimmed200 g
-
unsalted peanuts roughly chopped, for garnishing
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
4055.4 kJ /
969.3 kcal
Tłuszcz
51.7 g
Węglowodany
85.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Sticky Sesame Chicken
40 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min