Urządzenia i Akcesoria
Bolo de ginguba
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
10 doses
Składniki
Bolo
-
limão só a casca1
-
manteiga mais q.b. p/ untar120 g
-
açúcar300 g
-
leite220 g
-
ovos4
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar380 g
-
fermento em pó p/ bolos1 ½ c. chá de
Cobertura
-
amendoim250 g
-
caramelo líquido200 g
-
manteiga10 g
-
leite condensado120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
164.2 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2710.1 kJ /
647.7 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
86.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sabores do Mundo
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Espécies de S. Jorge
1 godz. 15 min
Mousse de três chocolates com crocante de cacau
5 godz.
Barras de cereais com alperce
30 min
Bolo de chocolate
1 godz. 40 min
Stolen
3 godz. 30 min
Bolo com amores-perfeitos
55 min
Bolo de cupuaçu com calda de abacaxi
2 godz.
Bolo de camomila
40 min
Bolo cor-de-rosa
3 godz.
Kaiserschmarrn (panquecas de passas)
35 min
Alfajor
1 godz. 20 min
Arroz árabe com leite de coco
30 min