Urządzenia i Akcesoria
Clams in White Wine with Cilantro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcjonalnie) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1567.1 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
1342 kJ /
320.8 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Soup
25 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Cioppino
55 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Cream of Crab Soup
45 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
New England Clam Chowder
45 min