Urządzenia i Akcesoria
Clams in White Wine with Cilantro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcjonalnie) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1567.1 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
1342 kJ /
320.8 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min