Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 oz small littleneck clams, scrubbed and debearded
- water, to soak clams
- 2 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz dry white wine
- ⅛ tsp salt, optional (see Tip)
- ½ oz cilantro, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1342 kJ / 320.8 kcal
- Białko
- 37.1 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1567.1 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Cioppino
55 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min