Urządzenia i Akcesoria
Clams in White Wine with Cilantro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcjonalnie) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1567.1 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
1342 kJ /
320.8 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Cioppino
55 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min