Urządzenia i Akcesoria
雪菜肉絲麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
300 克 芥藍菜, 切小段,梗葉分開雪菜 切小段,梗葉分開300 克
-
新鮮紅辣椒 切段5 克
-
蒜頭10 克
-
薑5 克
-
香油1 大匙
-
豬肉絲200 克
-
高湯 (雞高湯或大骨高湯)500 克
-
水500 克
-
醬油1 大匙
-
雞蛋麵 (乾的)150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.1 g
Kalorie
1749 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan