Urządzenia i Akcesoria
Rissóis de requeijão e noz
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
40 unidades
Składniki
Pão ralado aromatizado
-
sobras de pão em pedaços130 g
-
coentros15 g
-
dente de alho1
Massa
-
farinha250 g
-
água250 g
-
30 g margarina vegetalmanteiga30 g
-
azeite5 g
-
sal1 c. chá de
Recheio
-
miolo de noz200 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
azeite30 g
-
requeijão200 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
Água q.b. p/ pincelar
-
ovo batido1
-
Óleo q.b. p/ fritar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
3 g
Kalorie
744 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastéis de bacalhau
45 min
Pastéis de massa tenra de alheira
35 min
Empanadas vegetarianas
1 godz. 10 min
Croquetes de couve-flor
30 min
Croquetes de espinafres
1 godz.
Focaccia recheada
1 godz. 25 min
Croquetes de atum
1 godz. 30 min
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Chamuças
1 godz. 30 min
Empadinhas vegetarianas
1 godz. 35 min
Nuggets de tofu
25 min
Pastéis de soja
20 min