Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 oz water
- 3 ½ oz quinoa
- ½ oz parsley, leaves and tender stems only
- 1 oz olive oil, plus 4 tsp to fry
- 15 oz canned garbanzo beans rinsed and drained (approx. 1 can)
- 6 oz fresh portobello mushrooms, sliced (approx. ½ in.)
- 4 oz yellow onion, quartered
- 2 oz red bell pepper, cut into pieces
- 2 oz carrot, cut into pieces
- 1 oz celery
- 3 garlic cloves
- 2 oz panko
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2u. 45min
Vegetarian Burger
1h 15 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Lentil Loaf
1h 10 min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Vegetable Patties
1h
Veggie and Fruit Muffins
30 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min