Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Butter
- 2 EL Weisswein
- ½ EL Aceto balsamico bianco
- 2 Eigelbe
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1434 kJ / 349 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Hamburger mit Coleslaw
40 Min
Schokoladenmousse
3h 20 min
Risotto
30 min
Mayonnaise
5min
French Dressing
20 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Chäsfondue
20 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Fondue moitié-moitié
20 Min