Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter150 g
-
Weisswein2 EL
-
Aceto balsamico bianco½ EL
-
Eigelbe2
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1434 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise
20 min
Paniermehl
5 min
Sauce Hollandaise
15 min
Ingwersirup
1 godz.
Mayonnaise
5 min
French Dressing
20 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Chrüterbutter
5 min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Gerstensuppe
1 godz. 20 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min