Sauce Hollandaise

Sauce Hollandaise

4.5 61 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Butter
    150 g
  • Weisswein
    2 EL
  • Aceto balsamico bianco
    ½ EL
  • Eigelbe
    2
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 2 g
Kalorie 1434 kJ / 349 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...