Urządzenia i Akcesoria
Fleischbouillon Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
Fleischstücke, ohne Sehnen und Knochen gewürfelt300 g
-
gemischtes Gemüse (z.B. Staudensellerie, Karotten, Zwiebeln, Tomaten), in Stücken300 g
-
Knoblauchzehe1
-
Kräutermischung, frisch (z.B. Salbei, Rosmarin), abgezupft4 Stängel
-
Meersalz, grobkörnig150 g
-
30 g WasserRotwein30 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Nelke1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
15 g
Kalorie
689 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gemüsebouillonpulver
5 godz.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Café-de-Paris
30 min
Hühnerbouillon Paste
45 min
French Dressing
20 min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Schoggi-Crème
3 godz. 15 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min
Chäsfondue
20 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Basler Mehlsuppe
1 godz. 10 min