Hühnerbouillon Paste

Hühnerbouillon Paste

4.7 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • Pouletfleisch, ohne Haut und Knochen ohne Haut, entbeint und sehnenfrei (von ca. 1 kg Hähnchenschenkeln), in Stücken
    300 g
  • weisses Gemüse, gemischt (z. B. Sellerie, Zwiebeln, Knoblauch, Porree), in Stücken
    200 g
  • Kräutermischung, frisch (z. B. Rosmarin, Thymian, Petersilie), abgezupft
    4 Stängel
  • Meersalz, grobkörnig
    150 g
  • Weisswein
    100 g
    100 g Wasser
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Nelke
    1
  • Koriandersamen
    5

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 162 kcal / 685 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...