Urządzenia i Akcesoria
Hühnerbouillon Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
Pouletfleisch, ohne Haut und Knochen ohne Haut, entbeint und sehnenfrei (von ca. 1 kg Hähnchenschenkeln), in Stücken300 g
-
weisses Gemüse, gemischt (z. B. Sellerie, Zwiebeln, Knoblauch, Porree), in Stücken200 g
-
Kräutermischung, frisch (z. B. Rosmarin, Thymian, Petersilie), abgezupft4 Stängel
-
Meersalz, grobkörnig150 g
-
100 g WasserWeisswein100 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Nelke1
-
Koriandersamen5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
15 g
Kalorie
685 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel-Glacé
9 godz.
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14 godz.
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Ghee
20 min
Coq au vin
2 godz.
Ketchup
45 min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Fleischbouillon Paste
45 min
Vegane Gemüsebouillon Paste
1 godz.
Käsecracker
2 godz. 30 min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 godz. 40 min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min