Urządzenia i Akcesoria
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
Tartarsauce
-
Petersilie glattblättrig (ca. 10 g), Blätter abgezupft½ Bund
-
Essiggurken in Stücken (3 cm)60 g
-
Zwiebeln halbiert30 g
-
hartgekochte Eier2
-
Sonnenblumenöl150 g
-
Ei (siehe Tipps)1
-
Zitronensaft1 TL
-
Senf2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Halbfettquark250 g
Spargeln<br>
-
Wasser600 g
-
weisse Spargeln geschält1100 g
-
Salz1 ½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
17.5 g
Kalorie
2088 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eier-Tatar
35 min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Blumenkohlgratin
55 min
Schlagrahm
10 min
Rhabarber-Glace
36 godz. 25 min
Fruchtglace
5 min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Rüeblisalat
15 min
Randensalat
10 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min