Urządzenia i Akcesoria
Tulipas
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 50 min
18 unidades
Składniki
-
130 g de azúcar
-
130 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
-
4 claras de huevo
-
130 g de harina de repostería
-
1 pellizco de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
1.7 g
Kalorie
466 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Bombones de toffee
3 godz. 15 min
Bombones de chocolate blanco
3 godz. 10 min
Almíbar básico
10 min
Árbol de choux (Croquembouche)
2 godz.
Bombas crujientes de crema
5 godz. 30 min
Crema pastelera
10 min
Merengue suizo
10 min
Profiteroles
2 godz.
Glaseado blanco
5 min
Cigarrillos rusos
1 godz.
Bombón helado de chocolate
5 godz.
Brazo de gitano
3 godz.