Urządzenia i Akcesoria
Tulipas
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 50 min
18 unidades
Składniki
-
130 g de azúcar
-
130 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
-
4 claras de huevo
-
130 g de harina de repostería
-
1 pellizco de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
1.7 g
Kalorie
466 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Crema pastelera
10 min
Profiteroles
2 godz.
Árbol de choux (Croquembouche)
2 godz.
Helado de corte de nata y chocolate
8 godz. 15 min
Merengue suizo
10 min
Masa choux
2 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Hojaldre rápido
2 godz.
Mermelada de fresas
1 godz. 5 min
Helado de nata con láminas de chocolate
8 godz. 30 min
Helado de chocolate y pasas al brandy
5 godz.
Tarta Saint-Honoré
3 godz.