Urządzenia i Akcesoria
Spargelauflauf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Blattpetersilie ohne Stiele½ Bund
-
Emmentaler in Stücken80 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 TL
-
Kartoffeln klein, gut gewaschen700 g
-
Spargel geschält, eventuell halb weiß, halb grün1200 g
-
Milch 1,5 % Fett200 g
-
Crème légère150 g
-
Eier3
-
weißer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Muskat2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
1650 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.8 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spargelcremesuppe
40 min
Spargel-Lachs-Auflauf
1 godz. 30 min
Spargelcremesuppe
25 min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1 godz. 10 min
Rosenkohl-Auflauf
1 godz.
Kartoffelauflauf
1 godz. 15 min
Paprika-Porree-Quiche
1 godz. 40 min
Spargelauflauf
1 godz. 10 min
Gemüseauflauf mit Quark
1 godz. 30 min
Rhabarberlasagne
1 godz. 10 min
Paprika mit Kartoffelfüllung
1 godz. 30 min
Tortellini-Auflauf
1 godz. 40 min