Tomaten-Salbei-Sauce

Tomaten-Salbei-Sauce

4.5 69 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Salbeiblätter abgezupft
    6 - 8
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Schinkenspeckwürfel
    75 g
  • Olivenöl
    5 g
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zucker
    ½ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 9 g
Kalorie 498 kJ / 120 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...