Caçarola de bacon e alho-francês

Caçarola de bacon e alho-francês

2.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 doses

Składniki

  • Manteiga q.b. p/ untar
  • bacon em cubos
    250 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    2000 g
  • sumo de limão
    2 c. chá de
  • ovos
    2
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • alho-francês cortado em rodelas (0,5 cm aprox.)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 554 kcal / 2316 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...