
Urządzenia i Akcesoria
Caçarola de bacon e alho-francês
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 doses
Składniki
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
bacon em cubos250 g
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos2000 g
-
sumo de limão2 c. chá de
-
ovos2
-
sal2 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
-
alho-francês cortado em rodelas (0,5 cm aprox.)150 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
554 kcal /
2316 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Março 2018
28 Przepisów
Portugalia
Portugalia