Urządzenia i Akcesoria
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů červené čočky
-
60 gramů cibule napůl
-
20 gramů másla
-
600 gramů vody
-
¾ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
200 gramů smetany
-
1 citrón (nejlépe bio), nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
-
1 svazek čerstvé pažitky nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8 g
Kalorie
1166 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30 min
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Čočka na kari s dýní v páře
1 godz. 15 min
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Brak ocen
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 min
Zeleninová kapsa
45 min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Masala chai
15 min
Fazole po bretaňsku
35 min