Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů červené čočky
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 600 gramů vody
- ¾ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 200 gramů smetany
- 1 citrón (nejlépe bio), nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
- 1 svazek čerstvé pažitky, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 godz. 20 min
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45 Min
Polentová pizza
1 godz.
Kukuřičné placičky
30 min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1 godz.
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Zeleninová bábovka
1h 45 min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min
Polévka z bílých fazolí
35 min
Jáhlová polévka se zeleninou
35 min