Urządzenia i Akcesoria
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 Schraubgläser
Składniki
-
Rohrohrzucker220 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Sherry150 g
-
frische Feigen1000 g
-
500 g frische Pflaumenfrische Zwetschken500 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst40 - 60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
1115 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1 godz.
Erdbeer-Balsamico-Marmelade
55 min
Feigensenf
55 min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 godz. 50 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 godz. 25 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Traubengelee
1 godz.
Quittenmus
1 godz. 45 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Apfelkren
40 min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 godz. 10 min